ERZURUM / PALANDÖKEN - Palandöken Özel Eğitim Anaokulu

May

Okulumuzda bulunan materyallerle özel öğrencilerimizin dikkat sürelerinin kısa olabilmeleri ve yine de gelişimlerinin desteklenebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bilişsel ve psikomotor gelişimleri bu materyallerle destekleniyor.

May

Öğrencilerimizle küçük kas gelişimlerini destekleyecek ayrıca renkleri eğlenerek öğrendiğimiz etkinliğimiz.

May

Sosyal Etkinliklerimiz kapsamında Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle okulumuzun bahçesine ağaç diktik. Öğrencilerimiz yaparak yaşayarak doğanın ve yeşilin önemi konusunda bilinçlendiler.

May

Engelliler haftası dolayısıyla okulumuzda etkinlikler düzenledik ve panomuzu hazırladık

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda atık malzemelerden tasarlayıp uyguladığımız defilemiz. Aynı zamanda davul çalarak ritm çalışmalarımızı destekledik

Ock

Karne Etkinliği haftası kapsamında hayvanları besledik. Spor ve oyun programında beden ve zihin gelişimini destekledik.

Ock

Karne haftası etkinlikleri kapsamında okul olarak Erzurum İl Halk Kütüphanesine gezi düzenledik.

Ock

Öğrencilerimizin küçük kas becerileri gelişimini destekliyoruz

Ara

Minik özel ressamlarımız başladıkları eserlerini proje havasında tamamlıyorlar

Ara

Öğrencilerimizin bilişsel ve motor gelişimlerini destekliyoruz.

Ara

Erzurum Anadolu Masal Evini ziyaret ederek öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşamalarına katkıda bulunduk. Gezide Vantrolog Betül Ölmez Öğretmenimi öğrencilerimize masal karakterlerini tanıtarak onların hayal dünyalarına bir yenisini eklemiş oldu. Selami Zengin öğretmenimizle özel öğrencilerimiz müzik aletleriyle tanıştılar. Verimli geçen gezimizde öğrencilerimiz mutlu, eğlenceli bir şekilde kurumdan ayrıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekküğr ederiz.

Ara

yerli malı haftası kapsamında okulumuzda kutlama yapıldı.

Ara

Okul Öncesi Dönemde eğitimin önemi kapsamında bu dönemdeki çocuklarda bilinç ve bilinçaltının gelecekteki yaşamına etkilerinin anlatıldığı eğitim oldukça verimliydi. Okul personeli olarak eğitime katılım sağladık.

Ara

Erzurum'da özel öğrencilerimizin sosyal duygusal ve uyumsal becerilerini geliştirmek için oluşturulan işletmeye ziyarette bulunduk.

Uygulama Evinde pizza yaptık